AntreprenorIng revine! Se organizeaza AntreprenorIng 6.0!
AntreprenorIng 6.0 își propune să fie o oportunitate de interconectare a studenților care studiază în domeniul Inginerie și management și o posibilitate de a-și exersa și dezvolta abilitățile și competențele antreprenoriale precum și pe cele de comunicare.
Concursul de idei și planuri de afaceri AntreprenorIng 6.0. Idei smart în planuri faine se va desfășura în perioada 10 – 12 mai a.c. la Baza didactică și de cercetare Gaudeamus din Stâna de Vale.
În funcție de numărul de echipe înscrise va exista și o etapă preliminară de selecție a planurilor de afaceri. Vă rugăm să ne comunicați până în data de 15 aprilie 2024 intenția d-voastră de participare la concurs, numărul de echipe (formate din câte doi studenți), precum și numele și datele de contact ale cadrului didactic cu care putem să păstrăm legătura. Atașat aveți detalii despre eveniment, afișul și structura recomandată a planurilor de afaceri.
Vă stăm la dispoziție cu informații despre eveniment prin intermediul mail-ului:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Detalii despre edițiile anterioare ale AntreprenorIng găsiți și pe pagina de facebook, a Centrului Științific Studențesc Self-Up, organizatorul evenimentului: @SelfUpOradea.
Vă așteptăm cu drag!