image002 2

 

NEWSLETTER UEFISCDI
| 6 iulie 2021 |

 

 

image

 

SAVE THE DATE!

8 iulie, ora 10.00, pe ZOOM

Prezența și contribuția echipelor de cercetare românești în proiecte ERA-NET

 

 

 

 

 

 

 

Te invităm joi, începând cu ora 10.00, să afli mai multe despre ce reprezintă participarea în proiecte ERA-NET, care sunt inovațiile ce conduc la îmbunătățirea stării de sănătate și a stilului de alimentație și de viață, la protecția mediului și conectarea prin Internet of Things  (IoT).

Date conectare:
Link ZoomMeeting ID: 864 0366 6157Passcode: 422370

Mai multe detalii despre evenimentului ”Prezența și contribuția echipelor de cercetare românești în proiecte ERA-NET”poţi afla aici.

 
Evenimentul face parte din seria prezentărilor publice ”
Provocări și soluții pentru o lume în schimbare” a proiectelor de cercetare finanțate în cadrul competițiilor PNCDI III, organizate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării şi UEFISCDI.

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


ALTE RECOMANDĂRI

 

 

image3

 

Workshop FAIRsFAIR Roadshow Romania - 7 iulie 2021

 

Open Science Knowledge Hub Romania (OSKH Romania) din cadrul UEFISCDI, vă adresează invitația de a participa la evenimentul online (în limba engleză) dedicat implementării practice a științei deschise, cu accent pe managementul datelor de cercetare și respectarea principiilor FAIR. Participarea la eveniment este gratuită și deschisă tuturor persoanelor interesate.

 

 

image4

 

Anunț privind constituirea Inițiativei Naționale Cloud pentru Știința deschisă din România (RO-NOSCI)

 

RO-NOSCI reprezintă o coaliție de organizații la nivel național, coordonată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” – IFIN-HH.

 

 

image

 

Nou indicator scientometric, introdus în catalogul Journal Citation Reports - JCR 2020

 

 

Catalogul Journal Citation Reports-JCR 2020, publicat în iunie 2021 de Clarivate Analytics, a introdus un nou indicator scientometric. Journal Citation Indicator - JCI este calculat pentru reviste din Web of Science Core Collection, inclusiv pentru Arts & Humanities Citation Index şi Emerging Sources Citation Index. 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

image