image002

 

NEWSLETTER UEFISCDI
| 7 iunie 2021 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fost aprobată lansarea competiţiilor

 

Proiecte de cercetare postdoctorală (PD) și Proiecte de cercetare pentru stimularea tinerelor echipe independente (TE) - 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat lansarea competițiilor pentru ”Proiecte de cercetare postdoctorală” (PD2021) și ”Proiecte de cercetare pentru stimularea tinerelor echipe independente” (TE2021).

Competițiile sunt organizate de către Consiliul Național al Cercetării Științifice (CNCS) și UEFISCDI.

  • Cererile de finanțare se depun prin intermediul platformei www.uefiscdi-direct.ro, nefiind necesară depunerea și în format tipărit;
  • Platforma de depunere va fi disponibilă începând din data de 10.06.2021;
  • Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 07.07.2021, ora 16:00.

 

 

 

 

 

Competiția PD2021

 

Urmărește sprijinirea tinerilor cercetători, doctori în ştiinţe, care doresc o carieră profesională în activitatea de cercetare ştiinţifică,în instituţii de cercetare din România.

 

 

Competiția TE2021

 

Are ca scop sprijinirea tinerilor cercetători, doctori în ştiinţe, pentru crearea sau consolidarea propriei echipe de cercetare şi a unui program de cercetare independent.

 

 

 

Alte recomandări

 

 

 

icon-check

Horizon Europe Info Days 2021

 

image

 

Evenimentul desfășurat pe parcursul a 10 zile va oferi posibilitatea candidaților potențiali și altor părți interesate ale cercetării și inovării din UE, de a obține informații și de a pune întrebări despre noutățile, principalele instrumente și procese de finanțare ale programului cadru Horizon Europe.

 

 

 

 

 

icon-check

Zilele Europene de Cercetare și Inovare 2021

 

image

 

Evenimentul emblematic al Comisiei Europene va avea loc online în zilele de 23 și 24 iunie 2021 și va fi constituit din peste 60 de sesiuni live care acoperă o gamă largă de teme de cercetare și dezvoltare, inclusiv: Orizont Europa, Spațiul european de cercetare, ecosistemele europene de inovare precum și discuții aprofundate despre prioritățile UE privind redresarea în urma pandemiei COVID-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

set3-icon2_circle-facebook

set3-icon2_circle-twitter

set3-icon2_circle-youtube

set3-icon2_circle-linkedin