8cf49908-d1cc-4f66-9242-4d9b5c600b6d

A 4-a conferință internațională POLCOM 2020 - va avea loc la Universitatea Politehnica din București în perioada 26-28 noiembrie 2020.

Conferința internațională de proiectare și tehnologii pentru produse polimerice și compozite, este organizată de Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, Departamentul de Inginerie Fabricare, România și de Universitatea din Campania „Luigi Vanvitelli” - Departamentul de Inginerie, Italia.

Conferința este un eveniment științific dinamic pentru a reuni academicieni din întreaga lume. Știința materialelor, tehnologiile produselor, proiectarea mecanică, mecatronica și tehnologiile inteligente sunt în centrul conferinței, căutând întotdeauna căi inovatoare de cercetare.

În această ediție se va acorda o atenție deosebită temei Fabricării aditive, Polcom va fi un forum pentru discuții despre fabricația aditivă, inclusiv aplicarea sa în industrie și impactul mare asupra mediului al acestor noi tehnologii de fabricație.

Conferința Polcom include sesiuni pe diverse teme și oferă oportunități pentru schimbul de idei și opinii atât despre științe fundamentale, cât și subiecte relevante pentru industrie.

Subiecte cheie:

Materiale polimerice și compozite avansate

Noi frontiere în fabricarea aditivă

Prelucrarea materialelor plastice, a elastomerilor și a materialelor compozite

Modelarea, simularea și proiectarea structurală a produselor polimerice și compozite

Tehnologii pentru produse polimerice și compozite

Produse ușoare și de suprafață cu materiale polimerice și compozite

Tehnologii inteligente și instrumente mecatronice pentru aplicații avansate de materiale inteligente

Managementul industrial al produselor polimerice și compozite

https://polcom.jimdosite.com/

4dc5d9c1-d13a-4ec6-a3f8-44ad51826ebf