Dragi Viitori Studenți – doctoranzi,

 

Programarea probei de concurs online din cadrul concursului de admitere la studii universitare de doctorat 2020, precum și o serie de documente privind alte activități specifice sunt la adresa: http://www.iir.upb.ro > Doctorat > Studii doctorale > Admitere  sau http://www.iir.upb.ro/index.php/ro/scoala-doctorala/doctorat/admitere.

Se subliniază cele ce urmează.

● Toate activitățile candidaților pentru înscriere se desfășoară în sistem on-line; pentru eventuale clarificări, vă rugăm să vă adresați și d-rei Carmen Postelnicu, secretara Școlii doctorale IIR: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau/și 0752 946 323.

Informații generale sunt și la adresele: https://admitere.pub.ro/Admitere/site/infogen > Admitere la Doctorat 2020 II  și   https://upb.ro/doctorat/admitere-doctorat/

● Proba de concurs din cadrul concursului de admitere la studii universitare de doctorat 2020  se va desfășura online pe platforma Microsoft Teams, cu înregistrare, prin organizare de către fiecare Comisie de examinare din cadrul Școlii doctorale IIR.

Vă dorim, tuturor, o foarte bună stare de sănătate și deplin succes!