Joi, 21 noiembrie, va avea loc la Bucuresti, Hotel Ramada Parc, cea de-a VII-a editie a Galei Edumanager.roVa invitam sa inscrieti proiectele pe care le-ati derulat, sau le derulati inca, in institutiile de invatamant pe care le coordonati.

Informatii despre modalitatea de inscriere a proiectelor sunt disponibile pe link-ul urmator: http://www.edumanager.ro/continua-perioada-de-inscriere-a-proiectelor-pentru-gala-edumanager-2019/.

Daca intampinati dificultati in procesarea formularului, puteti transmite proiectele intr-un material word/pdf pe adresele de email ramona.topala@oamenisicompanii.ro si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Pentru a confirma participarea la Seminarul de Management Modern in Educatie si la Gala Edumanager.ro, va rugam completati formularul de participare de aici: http://oamenisicompanii.ro/formular-de-inregistrare-gala-edumanager-2019/. Dupa inregistrare, veti primi pe email factura in baza careia veti putea achita taxa de participare.

Participarea la Seminar si la Gala nu este conditionata de inscrierea proiectelor in competitie.

 

Detalii suplimentare despre eveniment si agenda preliminara regasiti in invitatie: http://oamenisicompanii.ro/invitatie-gala-edumanager-nov-2019/