ALTEN Delivery Center Bucharest organizeaza pe data de 5 aprilie 2019 evenimentul Open Doors destinat studentilor din cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Acest eveniment un prilej pentru studentii de anul 3, anul 4 si Master din cadrul IMST sa afle mai multe despre provocarile meseriei de inginer aero intr-o companie de profil.
Evenimentul Open Doors organizat de ALTEN Delivery Center Bucharest pe data de 5 aprilie 2019 o sa aiba loc la sediul companiei din Splaiul Independentei 319L, Cladirea Bruxelles (SEMA Parc) si ofera posibilitatea studentilor sa afle informatii utile de la colegii nostri, referitoare la mediul de lucru pentru care acestia din urma se pregatesc.
In cele 2 ore pe care studentii din cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice le vor petrece la noi vor fi prezentari ale proiectelor din cadrul companiei, sesiune de QA cu project leaderii nostri si un Quiz tehnic, dar si alte surprize.
Inscrierea se poate face pana miercuri 3 aprilie la ora 16:00 prin trimiterea unui CV pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmand ca mai apoi echipa de organizare sa revina catre studentii inscrisi cu ora la care o sa aiba loc evenimentul.