Revista Electrotehnică, Electronică, Automatică (EEA), ISSN 1582-5175, publicată de Editura ELECTRA. EEA apare trimestrial, încă din anul 1950. Revista noastră este una dintre cele mai prestigioase reviste științifice românești, aderând la cele mai riguroase standarde științifice și de editare. În prezent, este monitorizată pentru indexare ISI și figurează deja în următoarele baze de date internaționale:

          Ulrichsweb.com™ (din 1997);

          Index Copernicus International (din 2009);

          Elsevier-Scopus (din 2012);

          Elsevier-Engineering Village-Compendex (din 2012);

          ProQuest (din 2010);

          EBSCO (din 2014).

 

Articolele publicate în EEA îmbogățesc substanțial cunoașterea științifică și, adesea, au pus în valoare cercetările specialiștilor români, printre care se numără și cadrele didactice din universitatea pe care o conduceți. Precizăm că autorii nu suportă niciun cost pentru publicarea articolelor, toate costurile fiind suportate de noi. În acest context, abonamentele reprezintă o sursă esențială de finanțare pentru funcționarea revistei la standardul cu care ne-am obișnuit.

 

Dată fiind excelenta noastră colaborare de până acum și pentru a putea în continuare să le oferim cadrelor didactice din universitatea dumneavoastră o platformă pentru a-și face vizibile rezultatele cercetărilor, vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea încheierii unuia sau a mai multor abonamente.

 

Oferta EEA pentru anul 2018 și formularul de comandă.