În perioada 8-11 mai, Centrul de Inginerie Bosch organizează un scurt roadshow (București-Iași-Timișoara) destinat studenților interesați să afle mai mult despre proiectele software si harware ale centrului. Participând la prezentarea pe care reprezentanții companiei au pregătit-o pentru cei dornici de a-și urma pasiunea pentru inginerie și visul profesional, studenții pot acumula noi cunoștințe și nu în ultimul rând, li se vor prezenta oportunități de angajare.

Te așteptăm pe 8.05.2017 ora 16:00 în sala CD 016 pentru a afla oprotunitățile pe care Centrul de Inginerie Bosch le oferă.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi în patru entităţi din ţară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare (Centrul de Inginerie) şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, este, de asemenea, localizată în capitala ţării.

Centrul de Inginerie din Cluj acordă o importanţă deosebită inovării continue şi lucrează la proiecte de tehnologie de ultimă oră. Având o colaborare strânsă cu alte centre de cercetare şi dezvoltare din reţeau globală Bosch, dar şi cu fabrica locală din Jucu, tânăra echipă din Cluj dezvoltă produse cu competenţe înalte în software, hardware, ingineria fiabilităţii şi mecanică.

Tehnologia pentru conducerea autonomă, Internetul lucrurilor, industria conectată (numită şi Industria 4.0) şi vehiculele electrice sunt doar câteva exemple din portofoliul de inginerie Bosch din Cluj-Napoca.

Dacă îți dorești să afli direct de la specialiștii din domeniu ceea ce presupune cariera de inginer, participă la prezentarea susținută de compania Bosch în orașul tău. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere în prealabil pe http://buzzjob.ro/bosch-roadshow .