Programul de burse Fulbright-RAF Scholar Award pentru anul academic 2017-2018 este adresat cadrelor didactice din universitatile politehnice, interesate de programe de cercetare si pregatire academica in domeniul Antreprenoriatului

 

Prima promotie de profesori romani (printre care si doua cadre didactice de la UPB) este deja intr-un program pilot al RAF pe antreprenoriat la  University of Rochester. Speram ca in acest an - cand programul initial si-a sporit si mai mult valoarea cooperand cu Fulbright – sa existe aplicatii de la UPB, dat fiind prestigiul, pozitia si importanta UPB in mediul academic din Romania.

 

Programul dureaza un semestru si se va derula la Universitatea din Rochester, in cadrul AIN Center for Entrepreneurship, unul dintre cei mai prestigiosi promotori academici ai antreprenoriatului pentru domeniul tehnic. Sunt 6 burse disponibile, iar deadline-ul competitiei este 31 octombrie 2016.

 

Orice recomandare directa a aplicantilor pe care ii considerati potriviti pentru acest tip de bursa, dar si orice demers de promovare a acestui nou program catre facultatile Universitatii Politehnica Bucuresti sunt extrem de binevenite. Mai multe detalii va rog sa gasiti in anuntul competitiei Fulbright RAF Scholar Award 2017-2018 si in pliantul informativ.