NEWSLETTER UEFISCDI
| 16 SEPTEMBRIE 2020 |

 

 

 

 

 

 

divider-shadow

 

set4-image2

 

 

 

 

Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării anunţă lansarea Burselor de cercetare "Simion Mehedinţi" cu un buget total în valoare de 3 milioane de lei.

 

 

 

Prin acest instrument de finanţare se doreşte susţinerea tinerilor cercetători care au avut un stagiu de cercetare în Germania, au în derulare un grant de reintegrare acordat de fundaţia Alexander von Humboldt pentru continuarea activităţii de cercetare într-o instituţie din România.  

Fiecare bursă individuală se acordă pentru o perioada de maximum doi ani, iar valoarea acesteia este de până la 7.500 de euro/an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI) este o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Educației şi Cercetării. Asigură atât realizarea de studii ce fundamentează procesul de repartizare a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru universităţi, cât și coordonarea, din punct de vedere administrativ, a unor programe și subprograme din Planul Național de Cercetare, Dezvoltare, Inovare.

În calitate de agenție de finanțare a cercetării, similar cu agenții internaționale de prestigiu, organizează competiții și ulterior monitorizează implementarea proiectelor acceptate la finanțare. 

 

 

VIZITEAZĂ UEFISCDI PE: