Joi19 noiembrie 2020, la ora 10.00, va avea loc Conferinta ministeriala a Spatiului european al invatamantului superior (EHEA), organizata online sub egida Ministerului pentru Universitati si Cercetare din Italia.

 

In cadrul evenimentului, ministrii responsabili cu invatamantul superior vor adopta Comunicatul Ministerial de la Roma 2020, care va stabili obiectivele comune si directiile de dezvoltare la nivelul EHEA pentru urmatorii zece ani.

 

Conferinta va debuta cu discursurile Ministrului pentru Universitati si Cercetare din Italia, Profesor Gaetano Manfredi, si Comisarului European pentru Inovare, Cercetare, Cultura, Educatie și Tineret, doamna Mariya Gabriel.

 

Agenda evenimentului si informații suplimentare cu privire la editia din acest an se gasesc pe pagina evenimentului - https://ehea2020rome.it/. Conferinta va putea fi urmarita in direct, accesand pagina dedicata evenimentului.

 

Avand in vedere ca intrunirea contureaza directiile si obiectivele învatamantului superior european pentru urmatorul deceniu, consideram oportuna participarea membrilor comunitatii noastre, intr-un numar cat mai mare. O parte importanta a deciziilor care se vor lua in viitorul apropiat depind de obiectivele stabilite in cadrul acestei conferinte.

 

In acest context, sunteti invitati să participați la sesiunile din program, in măsura in care sunteti disponibili.

 

Informatii