Bine ați venit, dragii noștri prieteni!

Ne adresăm vouă, absolvenților entuziaști de liceu, prietenilor și viitorilor noștri studenti și vă mulțumim că ați acceptat să primiți oferta noastră.
A alege o facultate și apoi o anume specializare din cadrul acesteia înseamnă a-ți făuri o carieră, o direcție de dezvoltare personală, un drum pe care toți îl dorim presărat cu succese. Momentul este important, iar alegerea trebuie făcută cu mintea, dar și cu sufletul, cu înțelepciune și cu atenție spre ceea ce viitorul așteaptă de a noi.
Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, facultatea noastră, se mândrește cu mai mult de 60 de ani de tradiție. De zeci de ani aici se pregătesc ingineri care pot ocupa funcții dintre cele mai diferite, de la proiectantul strungului carusel cu masa de 16 metri la responsabilul cu managementul calității într-o companie producătoare de lactate, de la tehnologul care a urmărit fabricarea jucăriilor fratelui nostru la ofițerul de credit care i-a supervizat tatălui dosarul, ajutându-l să obțină un împrumut de la bancă, de la inginerul care a programat interfața noului robot majordom care vă ajută mama în gospodărie la cel care a proiectat algoritmii de inteligență artificială ai acestuia.
Facultatea este recunoscută pentru seriozitate, atenție acordată studenților, preocupare pentru îmbunătățirea continuă a activității, deschidere spre nou și oportunități oferite după absolvire. Generație după generație, absolvenții noștri, ingineri, au dus faima facultății de-a lungul lumii, din Canada până în China și din India până în Brazilia.
Vă invităm să vă alăturați echipei noastre, iar dacă o veți face, vă spunem doar că ne vom strădui să nu vă dezamăgim. Așa cum facem cu toți studenții noștri.
Apoi, vă vor convinge faptele. Veți afla că nu pregătim ingineri pentru astăzi, ci pentru mâine. Ba chiar pentru poimâine. Și că suntem mândri să vă pregătim pe voi.

Vă așteptăm cu drag!