Dual man S.R.L. • OLX.ro

Constituite incepand cu anul 1991, companiile din cadrul Grupului DUAL s-au adaptat permanent unui mediu de afaceri competitiv si unei piete tot mai informate si selective. Dezvoltarea firmelor din Grupul DUAL s-a bazat pe promovarea de solutii si produse care au raspuns in mod eficient cerintelor tot mai diversificate ale beneficiarilor.

Actiunile firmelor grupului DUAL au fost sustinute de orientarea catre investitii in tehnologii si utilaje de ultima generatie si au fost completate de un proces continuu de dezvoltare in cadrul firmelor a unei culturi a profesionalismului si reponsabilitatii.

De-a lungul anilor, firmele Grupului DUAL au acumulat o experienta profesionala bogata si variata, au conceput si realizat o gama diversa de produse si lucrari si au participat, in calitate de antreprenor general, de subcontractant sau de furnizor la numeroase proiecte de anvergura de modernizare a infrastructurii pentru domenii dinamice si cu impact major in economie: telecomunicatii, industrie auto, constructii, transporturi, logistica si depozitare, mentenanta industriala.

Grupul DUAL a dezvoltat cu partenerii sai interni si externi relatii de afaceri flexibile, deschise, creative si mai ales, dedicate atingerii obiectivelor si s-a dovedit in timp un partener performant si de incredere, din ce in ce mai multe dintre produsele concepute si fabricate in cadrul Grupului fiind integrate in proiecte derulate in intreaga lume de catre firme de faima si anvergura internationala.

Contact
Adresa: 
Strada Preciziei 3d, București 062202
Telefon:+4021 425 67 70 /+4031 438 19 45 / +4037 273 23 40 /+4037 273 23 33
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: http://www.groupdual.ro/