Logo e-distributie

Enel  este cel mai  mare  investitor privat  din  Romania, lider mondial în domeniul energetic, cu operațiuni  de furnizare şi  distribuție  a  energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile.

Contact
Adresa: 
Bulevardul Mircea Voda 30, etajele 1-3, București 030667
Telefon: 0800 070 888
Website: 
https://www.e-distributie.com/ 

    

E-Distribuție Banat, E-Distribuție Dobrogea și E-Distribuție Muntenia sunt companiile din cadrul Grupului Enel în România, care au ca activitate distribuția energiei electrice. La nivel global, Grupul Enel activează în 35 de țări și conduce transformarea în sectorul energiei. Linia de business de distribuție este lider mondial (printre operatorii privați) după numărul de clienți deserviți.

Pe piața locală, începând cu 2005, grupul este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Cele trei societăți de distribuție aderă la filozofia Open Power a grupului și la stiluri de lucru inovatoare, precum metodologia agile.

INFOGRAFIC INDICATORI

Contact
Adresa: 
Bulevardul Mircea Voda 30, etajele 1-3, București 030667
Telefon: 0800 070 888
Website: 
https://www.e-distributie.com/