Pe data de 20 iunie în amfiteatrul CD 008 va avea loc evaluarea proiectelor de responsabilitate socială realizate de echipe de studenți ai Facultății IMST.

Pot participa echipe de 7-10 membri alcătuite din studenți ai Facultății IMST.
Realizarea proiectului presupune următoarele activități (vezi si aici – link la fisier atasat):

A. Initierea proiectului

Echipa de proiect organizeaza o sedinta de echipa in care se stabilesc urmatoarele:
– Cazul de responsabilitate sociala la care doreste sa ajute. Nu se impun restrictii, se pot alege cazuri din orice zona de responsabilitate sociala (asistenta sociala copii, batrani, alte persoane defavorizate, protectia mediului etc.);
– Leaderul;
– Obiectivele si masurile de succes (ex. fonduri atrase, numar de persoane ajutate etc.);
– Planul de actiune cu termene si responsabili (fiecare membru al echipei trebuie sa contribuie).
Echipa de proiect realizeaza minuta intalnirii, documentand elementele de mai sus. La fel se va face pentru fiecare sedinta de echipa ulterioara.

B. Executia proiectului

Fiecare membru al echipei contribuie la executie.
Pasii reprezentativi din executie se filmeaza (e.g. actiuni de colectare de fonduri, advertising etc.) si fiecare membru al echipei trebuie sa apara in film.

C. Finalizarea proiectului

Echipa de proiect organizeaza sedinta finala de echipa in care se  discuta urmatoarele:

– Rezultatele obtinute fata de obiectivele propuse;
– Fiecare membru al echipei extrage cele mai importante 3 puncte invatate pe durata proiectului. Echipa de proiect realizeaza minuta intalnirii, documentand elementele de mai sus.
– Documentarea si prezentarea proiectului. Echipa realizeaza prezentarea (ppt) pentru festivitatea la nivel de facultate. Fiecare membru al echipei trebuie sa prezinte o sectiune. Durata maxima a prezentarii, inclusiv filmulete, este de 10 minute.

Inainte de prezentare, pînă la data de 19 iunie, fiecare echipa trimite fisierul .ppt cu prezentarea proiectului pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..