Din 1 martie se da startul inscrierilor in competitia internationala Electrolux Design Lab 2014.

Premii si oportunitati

De-a lungul timpului, Electrolux Design Lab a fost o rampa de lansare pentru studenti, multi dintre acestia obtinand locuri de munca in domeniu ulterior. Jumatate dintre castigatorii din anii anteriori au continuat sa lucreze pentru Electrolux dupa perioada de stagiu. Premiile de anulacesta sunt urmatoarele:

-          I : un internship platit, de sase luni, la un centru de design global Electrolux si 5000 de euro.
-          II : 3.000 de euro
-          III: 2.000 de euro
-          Favoritul publicului, ales prin vot online, va fi premiat cu 1.000 de euro.

In plus, Electrolux Romania le ofera sansa celor mai buni studenti romani inscrisi in competitie sa se afirme la nivel national. Cei mai buni 3 studenti vor avea sansa sa ia parte la un eveniment de presa pe care Electrolux Romania il organizeaza. Astfel, acest eveniment devine o rampa de lansare in domeniul lor de activitate, avand posibilitatea sa fie remarcati de cei mai renumiti designeri romani si nu numai. In plus, cel mai bun proiect romanesc inscris in competitie va castiga un internship in cadrul unei firme de design din Romania.

Dorim sa aratam, la nivel international, ca Romania are studenti foarte buni, iar acest fapt se datoreaza in special calitatii profesorilor si a institutiilor de invatamant in care ei studiaza.

Asteptam sa avem cat mai multe inscrieri din Romania si sa demonstram ca putem sa ne mandrim cu pregatirea studentilor nostri!

Persoana contact:

Stefana Prozan

Media Associate, Consumer Division

GolinHarris

17th Ceasornicului St., Bucharest, 014111, Romania
M. +40 758 116 588 T. +40 21 301 00 51

2013 Americas Agency of the Year, Holmes Report
2012 International Agency of the Year, PRWeek Awards
2012 International Consultancy of the Year, PRWeek
2012 Gold Medal Winner, PRWeek Global Agency Report