Joi, 27.02.2014, cu incepere de la ora 12:00, in sala CD008, va avea loc a doua prezentare a facilitatilor oferite de platforma Moodle si a modalitatilor de utilizare eficienta a acestora, dedicata cadrelor didactice.

Participantii pot exersa pe laptop-urile personale.

Durata: max. 2 ore.

In continuare, pe parcursul semestrului, prezentarile vor fi sustinute in saptamanile pare, in zilele de joi, de la ora 12:00, in sala CD008.

 


Marti, 04.02.2014, cu incepere de la ora 9:00, in sala CB203, va avea loc o prima prezentare a facilitatilor oferite de platforma Moodle si a modalitatilor de utilizare eficienta a acestora, dedicata cadrelor didactice.

 

Cu incepere din semestrul al II-lea, prezentarile vor avea loc bilunar si vor fi insotite de activitati practice in salile CB202-203.

Continutul primei prezentari:
1.       Introducere
2.       Obiectivele instruirii
3.       Notiuni administrative: localizarea  cursurilor, editarea profilului, lista de participanti, rapoarte de activitate.
4.       Prezentarea unor categorii de activitati de predare/invatare ce pot fi desfasurate prin intermediul platformei Moodle (incarcarea suportului de curs, incarcarea de catre studenti a fisierelor rezultate in urma unor activitati, organizarea forumurilor, evaluarea si notarea activitatilor studentilor etc)

Participantii pot exersa si pe laptop-urile personale.

Durata: max. 2 ore.

Inscrieri la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..