Intra in primul concurs national de programare in Java sustinut de Oracle Academy!

Te provocam sa dezvolti o aplicatie JAVA care sa vina cu o solutie creativa pentru comunitatea in care traiesti.

Daca esti pasionat de programare si tehnologie, te poti inscrie individual sau impreuna cu unul sau doi colegi. Cu putina imaginatie, poti imbunatati un proces sau propune o solutie pentru o problema punctuala cu care te-ai confruntat. E de ajuns ca unul dintre voi sa aiba abilitati de programare in Java.

Cum?

- Te inregistrezi online la www.java.jaromania.org individual sau in echipa

- Selectezi o categorie: SMART School, SMART Business, SMART City, sau propria categorie

- Dezvolti o aplicatie JAVA interactiva care sa reprezinte o solutie inteligenta pentru o problema a comunitatii (de la generarea testelor scolare sau crearea unor reprezentari grafice ale unor mici experimente stiintifice pana la imbunatatirea instrumentelor de management de proiect sau promovarea turismului in orasul tau)  

- Trimiti solutia pana la data de 25 martie 2014

Arata ca stii sa folosesti Java in mod inteligent si vei putea castiga impreuna cu toata echipa laptopuri, participarea la Oracle Romania Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle si un mare plus in portofoliul tau de cariera.

Pentru mai multe informatii si ceva inspiratie, intra pe pagina Facebook a concursului: https://www.facebook.com/javacompetition

“Solutii JAVA inteligente pentru beneficiul comunitatii noastre" este o competitie nationala organizata de Oracle Academy in parteneriat cu Junior Achievement Romania pentru toti studentii din Romania care au sansa sa isi aprofundeze cunostintele, sa isi creeze un portofoliu remarcabil, sa isi foloseasca abilitatile si creativitatea pentru a sustine o cauza pozitiva si sa castige premii de exceptie.