Lansare competitie Premierea rezultatelor cercetarii - ARTICOLE

Competitie 2013 - Program Resurse Umane
 

A fost lansata competitia 2013 pentru PREMIEREA REZULTATELOR CERCETARII - ARTICOLE  din cadrul Programului Resurse Umane.

Competitia se adreseaza cercetatorilor afiliati unor institutii din Romania, autori de articole stiintifice publicate in reviste indexate de Thomson Reuters in Science Citation Index Expanded ("Science"), Social Sciences Citation Index ("Social Sciences") sau Arts & Humanities Citation Index ("Arts & Humanities").

SE PREMIEAZA DOAR ARTICOLELE PUBLICATE IN REVISTE INDEXATE ISI care au incadrarea "document type" ca (1)"article"; (2)"review". In cazul „Social Sciences” se vor lua in considerare pentru premiere si articole avand incadrarea Article - Proceedings Paper.

Pentru premiile acordate din bugetul anului 2013 SE PRIMESC CERERI DE FINANTARE in regim continuu,  PANA LA DATA DE 29 NOIEMBRIE 2013 .Cererile vor fi analizate si admise / respinse in ordinea primirii lor. Cererile admise vor fi platite in ordinea admiterii lor, in limita fondurilor disponibile.

Pachetul de informatii este disponibil la: http://uefiscdi.gov.ro/articole/3324/Pachet-de-informatii-Articole-2013.html.

 
PERSOANA DE CONTACT:
Eleonora Dobroiu
Telefon: 021.30 80 530;
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.