A 5-a editie a evenimentului She Drives Science

She Drives Science 5 va fi organizat pe 22 martie 2023, la ora 16, la sediul Dacia Business Center, din strada Preciziei 3G, statia de metrou Preciziei:
( https://www.google.com/maps/@44.4298654,25.9902959,399m/data=!3m1!1e3)

Scopul programului She Drives Science este de a incuraja tinerele sa urmeze o cariera tehnica.
Evenimentul prezinta povesti de succes ale unor doamne din exteriorul companiei care au reusit intr-o cariera tehnica, un panel cu doamne cu functii executive din Renault Group, de la Inginerie Produs, Inginerie Proces, IT, Fabricatie, demonstratii si alte interventii motivante.
Conceptul pe care il propunem in acest an este Success Unfiltered - Scena pe care îți împărtășim povești incredibile și inspiraționale despre succesul real din lumea științei și a tehnologiei!
Aici nu există filtre și nu ascundem niciodată faptul că eforturile sunt mari. Cu toate acestea, într-o echipă de oameni faini și ambițioși, exact aceste eforturi sunt cele care ne ajută să creștem și să evoluăm, atât personal, cât și profesional.

Mai multe indormatii despre eveniment sunt disponibile aici: https://www.cariererenaultgroup.ro/she-drives-science

Studentele, masterandele, doctorandele care doresc sa participe se pot inscrie pe acest site https://leaders.ro/she-drives-science/

Rugam tinerele sa aiba cardul de identitate la ele pe 22 martie, pentru a putea fi verificat de colegii de la Directia de Securitate.
Intrarea in cladire va avea loc pe 22 martie la ora 15,15. Tinerele care nu au card de identitate asupra lor sau care intirzie nu vor fi admise.