Universitatea POLITEHNICA din București organizează în perioada 11-13 noiembrie 2022 un eveniment de tip hackathon, menit să transforme ideile creative, de impact și durabile, în soluții practice.

Evenimentul „EELISA Unfolds InnoHack” este organizat în cadrul proiectului „EELISA UNFOLDS - Unlocking Full innOvation capacity buiLDing and entrepreneurship” (finanțat în cadrul EIT HEI INITIATIVE – Innovation Capacity Building for Higher Education), proiect în care UPB este implicată în calitate de partener.

„EELISA Unfolds InnoHack” este răspunsul unic și eficient la provocările societății, un hackathon organizat de UPB pentru a sprijini ecosistemul de inovare și antreprenoriat, creat împreună cu partenerii din proiect. Vom transforma ideile creative, de impact și durabile în soluții practice, iar cele mai bune dintre acestea vor fi premiate la finalul evenimentului.

InnoHack pune în practică valorile și viziunea partenerilor din proiectul EELISA Unfolds, abordând problemele actuale și provocările viitoare, concentrându-se pe 7 arii tematice:

  •      Agritech, alimentație și apă;
  •      CleanTech și Energie;
  •      Educație;
  •      Tehnologii abilitante;
  •      Fintech;
  •      Sănătate;
  •      Transport și orașe inteligente.

   

     Evenimentul InnoHack este deschis tuturor studenților și cercetătorilor din universitățile partenere din cadrul proiectului EELISA Unfolds, care au o idee pe care doresc să o dezvolte. Ei pot participa individual sau în echipă. Evenimentul promovează abordările interdisciplinare și transdisciplinare, multilingve, colaborative și paneuropene de tip „out-of-the-box” pentru a stimula realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals), excelența și inovarea.

   

      Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați Prezentarea evenimentului.