Oportunitate de angajare la IAC Balș

                                                                                                                                       International Automotive Components www.iacgroup.com

                   ALATURA-TE echipei noastre!

Daca iti doresti o cariera in domeniul de studiu si esti student in ultimul an de facultate cu profil tehnic sau absolvent de studii tehnice, IAC Bals iti ofera job-uri de specialitate si oportunitatea de a invata si a te dezvolta intr-un mediu multinational.

 

 

Fabrica International Automotive Components Group de la Bals este una dintre cele mai noi unitati de productie ale grupului IAC, construita pe o suprafata de 15.000 m2.

Compania ofera pozitii de Inginer Proces, nivel incepator, celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul auto, intr-un mediu de succes.

 

 

                 In iunie 2012, IAC Bals a dat startul productiei si de atunci furnizeaza produse complexe prin utilizarea celor mai moderne tehnologii.

 

                 In anul 2014, fabrica de la Bals a primit certificarea de calitate Q1 din partea principalului sau client, Ford Motors, Romania. Acest premiu atesta standardele inalte de calitate pe care le ofera compania noastra in materie de fabricare componente auto de interior precum: planse de bord, console centrale, panouri portiere spate, panouri portiere fata si plafoane.

 

                 In ultimii doi ani fabrica IAC Bals a cunoscut o dezvoltare importanta a activitatii sale, ajungand la un numar de 375 de angajati datorita proiectelor noi aduse in fabricatie : VW, Audi, Scania, BMW, Jaguar- Land Rover.

                 Numarul angajatilor nostri este in continua crestere si din acest motiv:

 


 

Te invitam sa devii membru al unei companii puternic