Stimați colegi,

Stimați studenți,

Vă invităm să luați parte la evenimentul de informare și prezentare al Alianței de Universități Europene EELISA - ”European Engineering Learning Innovation and Science Alliance”, care va avea loc joi, 09.12.2021, între orele 11:00 - 12:00.

Evenimentul va avea loc în format hibrid, în Amfiteatrul AN010 ,,Radu Voinea” din Clădirea Rectorat și online, prin platforma Zoom.

În cadrul evenimentului, veți afla despre oportunitățile pe care EELISA le oferă pentru întreg mediul academic – studenți, cadre didactice și personal administrativ. Studenții vor putea afla detalii despre oportunitățile pe care le au de a studia în universitățile partenere, alăturându-se unei comunități de peste 180.000 de studenți din Germania, Spania, Franța, Italia, Ungaria sau Turcia, cum pot obține diploma EELISA (EELISA degree), certificatul EELISA (EELISA Credential) sau suplimentul EELISA (EELISA Supplement).

De asemenea, studenții, cadrele didactice și cercetătorii vor afla despre modul în care se pot implica în comunitățile EELISA – grupuri internaționale de lucru dedicate găsirii de soluții inovative pentru cele mai importante provocări ale societății: schimbări climatice, digitalizare, arhitectură, aeronautică și multe altele.

Aflați cum oferă EELISA oportunități pentru o carieră internațională!

Începând din anul 2020, Universitatea POLITEHNICA din București are privilegiul de a fi partener al Alianței de Universități Europene EELISA – ”European Engineering Learning Innovation and Science Alliance”.

EELISA este prima alianță a nouă instituții de învățământ superior din diferite țări din Europa, cu misiunea de a transforma educația în inginerie și societatea prin definirea și implementarea unui model comun de inginer european care să răspundă provocărilor sociale și să îmbine tehnologiile inteligente cu nevoile de dezvoltare durabilă, pentru ocuparea unor poziții de înaltă calificare într-un mediu paneuropean.

Link-ul de conectare pe Zoom este accesibil la următorul link:

https://zoom.us/j/93767338176?pwd=MS8rcHExTEh4UFdEQ0FmbzhLZnJkQT09

Meeting ID: 937 6733 8176

Passcode: 339601

Pentru participare, vă rugăm să vă înscrieți prin completarea formularului de înscriere la link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4C97dXHSrMpcg1vh0Xzfp3EFS_UTtuTHzKHxyjpJqXCJwcQ/viewform?usp=sf_link

Mihnea Costoiu

Rector
Universitatea Politehnica din București
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 021 317 10 01, www.upb.ro