Fundația ENSO pentru dezvoltate prin educație și tehnologie vă invită să vă înscrieți la hackathon-ul cu premii de peste 10.000 de euro!

“Hack to the Future” by ENSO Foundation este un Hackathon desfășurat în perioada 15-17 noiembrie 2018, în Mall Promenada, între echipe de tineri programatori, valoarea totală a premiilor fiind de peste 10.000 de euro. La hackathon veți dezvolta solutii care sa răspundă provocărilor lansate de mentorii fundației și de sponsori, domeniile avute în vedetre fiind: educație, sănătate, mediu;

Implementarea soluțiilor se va face folosind tehnologii de ultimă generație: Artificial Inteligence, Virtual/Augmented Reality, Internet of Things, Robotică, 3D Printing, Web&Mobile;

Pe tot parcursul evenimentului echipele vor fi coordonate de mentori tehnici din cadrul Fundației și din cadrul companiilor partenere (EY Romania, Lenovo, Viva Credit, Logic Computer). Juriul care va evalua proiectele este format din membrii Fundației ENSO și specialiști tehnici și de business din cadrul companiilor partenere. 

Înscrierile se fac fie în echipă, fie individual. Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă între 16-24 de ani și este de preferat să dețină propriile echipamente de lucru (laptop, încărcător, căști etc.). În cazul în care unii participanți nu au aparatura necesară, sponsorii evenimentului vor pune la dispoziție un număr limitat de echipamente pe care aceștia să le folosească pe toată durata hackathon-ului.

Toate informațiile necesare participării, inclusiv formularul de înscriere, sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: 
https://hackathon.enso-foundation.org/

Pagina de FaceBook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/338020776948768/