Green - 3 UPB

 

Poți să prezinți un subiect din știință simplu și captivant în trei minute, fără PowerPoint? Vorbește despre pasiunea ta și inspiră noi generații, câștigă sprijin pentru cercetare și ajută la o mai bună înțelegere a științei, pentru binele tuturor.

Dacă studiezi sau lucrezi în inginerie, medicină, tehnologie, științele naturii (biologie, chimie, fizică) sau matematică, te așteptăm alături de British Council în competiția internațională de comunicare în știință FameLab – Science for a Better Future.

 

Înscrie-te până pe 14 aprilie 2021 pentru preselecțiile regionale FameLab Romania completând formularul online de la https://bit.ly/2OcGROo, pregătește un discurs despre știință care să convingă juriul prin conținut, claritate și charismă, și poți beneficia de un masterclass de comunicare în știință cu experți din Marea Britanie, precum și de șansa de a reprezenta România pe scena globală, în finala FameLab International!

 

Despre FameLab

Organizată de British Council și Cheltenham Science Festival în peste 20 de țări și cu o rețea de peste 10,000 de profesioniști în discipline STEM din universități, organizații și centre de cercetare din întreaga lume, FameLab este cea mai mare competiție de comunicare a științei.

FameLab oferă o voce pe scena globală studenților și profesioniștilor în știință care pot comunica munca lor către publicul larg și urmărește să promoveze astfel înțelegerea și susținerea cercetării și să reducă decalajele în educația științifică.

Află mai multe despre competiție, eligibilitate și înscrieri pe site-ul FameLab.

Start #TalkingScience – for a better future!

 

FameLab-2018-general-banner 1920-x-1080